Damhuis Groen – Grond – Infra

+31 6 48 80 93 09

Bel mij direct voor al uw vragen

Plaats uw review

Recente reviews

Tuin renovatie

Rated 5 out of 5
3 mei 2021

Serge heeft uitvoerig de tijd genomen om naar onze tuinplannen te luisteren, hij heeft goed meegedacht en kwam met een scherpe offerte. Bovendien gaat hij niet weg voordat alles tot in de puntjes is geregeld. 100 procent tevreden

Joël

Tuin aanleggen.

Rated 5 out of 5
3 mei 2021

1 mei 2021
Serge heeft het werk goed uitgevoerd.
We zijn tevreden met alles.
Tevens geeft hij garantie.
Goed en betrouwbaar.
Super 😄😃

Khieroe

Alle reviews

Tuin renovatie

Rated 5 out of 5
3 mei 2021

Serge heeft uitvoerig de tijd genomen om naar onze tuinplannen te luisteren, hij heeft goed meegedacht en kwam met een scherpe offerte. Bovendien gaat hij niet weg voordat alles tot in de puntjes is geregeld. 100 procent tevreden

Joël

Tuin aanleggen.

Rated 5 out of 5
3 mei 2021

1 mei 2021
Serge heeft het werk goed uitgevoerd.
We zijn tevreden met alles.
Tevens geeft hij garantie.
Goed en betrouwbaar.
Super 😄😃

Khieroe

Echt een uitblinker

Rated 5 out of 5
30 april 2021

Ik heb bij verschillende grondverzetbedrijven in en rond Meppel een offerte aangevraagd voor het verwijderen van tuingrond en het aanbrengen en aantrillen van straatzand. Serge Damhuis reageerde als eerste. Hij kwam de volgende dag meteen poolshoogte nemen en ‘s avond had ik meteen de offerte op de mail. De andere ondernemers heb ik niet gezien, maar wel een offerte van ontvangen. Zij reageerden ook veel later. De offertes ontliepen elkaar niet veel -Serge was wel de goedkoopste – maar in de offerte van Serge was wel het aantrillen van het straatzand opgenomen en bij de anderen niet.
Het werk is in een middag en avond naar grote tevredenheid uitgevoerd door Serge en een medewerker met eennkraan. Ik kon meteen beginnen met straten. Toen bleek dat ik nog wat extra zand nodig had om een ongeplande verandering in het bestratingsschema te kunnen doorvoeren, bracht Serge als extra service en gratis nog eenparig kuub zand met een aanhanger. Grote klasse, Chapeau.

Ger Boterman

Super

Rated 5 out of 5
11 april 2021

Serge heeft bij mij tuinverlichting aangelegd. Het geduld en de nauwkeurigheid waarmee hij werkt is geweldig. Ik ben héél blij met het resultaat. Ik zou hem zeker aanraden. Sympathieke en nette man.

Annemieke de Vos

achtertuin

Rated 5 out of 5
10 april 2021

wij zijn zeer tevreden over het werk dat Serge heeft geleverd. mooi betegelde achtertuin. vriendelijke mensen.

fam. Ekkels

Tuin en terras

Rated 5 out of 5
28 maart 2021

Wij zijn heel tevreden met het mooie terras wat Serge heeft aangelegd voor onze B&B Huisje in de Boomgaard. Mooi hoe hij met de oude materialen, die wij graag hergebruikt zagen, er iets prachtigs van weet te maken.
Tevens zijn wij blij met de trampoline die nu ingegraven is; vakkundig meet hij alles uit en vertrekt pas als de kinderen kunnen springen.
De onlangs nieuw aangelegde moestuin vlak voor de B&B staat niet alleen prachtig, we zullen hier ook de vruchten van gaan plukken dit seizoen.
Kortom; als je Serge Damhuis eenmaal gevonden hebt, weet je hem steeds weer te vinden voor nieuwe wensen.

B&B Huisje in de Boomgaard

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
28 maart 2021

Damhuis heeft onlangs onze voortuin aangepakt. We hadden zelf al wel een idee hoe we het wilden hebben (onderhoudsarm) maar door een paar tips van Damhuis toch een paar aanpassingen waar we achteraf toch wel erg blij mee zijn. Ook de communicatie was goed en voorafgaand duidelijke afspraken. Vandaar de 5 sterren tot een volgende keer ?

Robert

Graszoden

Rated 5 out of 5
28 maart 2021

Serge heeft nieuwe graszoden in onze tuin gelegd. Dit ligt er nu mooi strak in. Serge werkt netjes en is prettig in omgang.

Willem van Kolck

Vakwerk

Rated 5 out of 5
27 maart 2021

Inmiddels heeft Serge meerdere opdrachten voor ons gedaan. Van leeghalen tuin, beplanting, bestrating tot en met graven koi-vijver. Serge heeft er een mooie tuin van gemaakt waar wij enorm blij mee zijn. Een vakman, die wij iedereen kunnen aanbevelen!

Rosalinda Bruijn

Test Review

Rated 4 out of 5
5 maart 2021

Website gemaakt door Online Motion

Jelle